page_banner

Tentang Kami

Wilujeng sumping di OSB

Guangdong Shunde OSB Lingkungan Téhnologi Co., Ltd.

Guangdong Shunde OSB Environmental Technology Co., Ltd., lokasina di Shunde Foshan, nu diadegkeun dina 1999, kalawan 22+ taun pangalaman euyeub di manufaktur sarta exporting hawa ka pompa panas cai jeung taneuh / sumber cai produk pompa panas. OSB bakti nyadiakeun kualitas pangluhurna jasa jeung produk paling nuntut sadia di pasar panganyarna, bisa nyadiakeun layanan OEM na ODM nurutkeun pangabutuh anjeun.

tentang Kami

OEM / ODM

tentang Kami

ODM

Dumasar kapasitas kuat panalungtikan sarta pamekaran, OSB utamana nyadiakeun produk baku pikeun konsumén dina dasar ODM.

tentang Kami

OEM

Upami klien gaduh ide sareng desain produk sorangan, OSB tiasa nga-aktualisasikeun sareng ngarobih pikeun ngagampangkeun produksi masal.

tentang Kami

Co-desain

Pikeun konsumén cooperated strategis, OSB ogé gawé bareng jeung nyieun produk sagemblengna anyar.

Kakuatan urang

Tim téknis anu kuat

Kalayan kakuatan téknis anu kuat langkung ti 200 urang sareng kakuatan pusat R&D téknologi modéren, OSB parantos nampi 198 patén-patén anu nutupan seueur widang sapertos EVI suhu super rendah, defrosting, téknologi inverter, jsb.

tentang Kami
tentang Kami

Ningkatkeun garis produksi

Nepi ka ayeuna, kami geus dilengkepan 3 garis produksi otomatis, 3 tiis / kaayaan panas lab nguji enthalpy, pinuh refrigerant mesin ngeusian otomatis, kitu ogé sagala parabot nguji diperlukeun, kayaning 4-in-1 mesin inspeksi kaamanan listrik jeung halogén. mesin mariksa leakage, jsb Sadaya manajemén anu dieksekusi ku handap ISO 9001: sistem 2015.

pasar global

Produk pompa panas anu kami parantos manufaktur sareng nyayogikeun ka Amérika Kalér, Eropa, Afrika Kidul sareng Asia ditampi ku pasar sareng kami parantos ngahontal langkung suksés ku lulus CE, CB, sertifikasi CUS Amérika Kalér sareng EN 14511, EN16147, EN14825 jsb tés efisiensi énergi. Kitu ogé urang sorangan ngembangkeun fungsi kontrol IOT WiFi anu lumaku dina ampir sakabéh hawa pikeun produk pompa panas cai urang.

Tentang Kami

Budaya urang

Misi kami nyaéta pikeun ngantepkeun staf tetep bagja sareng kami, ngahontal kasuksésan palanggan, minuhan tanggung jawab sosial kami. Visi kami nyaéta ngantepkeun produk urang ngaliwat kahaneutan di sakumna dunya, nyiptakeun nilai kahirupan sapopoe anu langkung saé. jeung babagi, kajujuran jeung profesionalisme.

Pameran & Kajadian

Sertipikat

Prioritas utama kami nyaéta pikeun mastikeun réliabilitas sareng kualitas produkna sareng nyayogikeun sertifikasi téknis & profésional pasar luar negeri. Salaku merek internasional, OSB nyepeng sababaraha sertifikasi internasional, kalebet CE, CB, SAA sareng saterasna.
(Gambar di handap henteu nunjukkeun yén OSB ngagaduhan sertipikat anu didaptarkeun pikeun unggal modél produk.)

  • 64.111.15.04143.01 CERT_CE_decrypted
  • 64.711.15.04143.01 CERT_EMC_decrypted
  • 20180116_141241
  • 20180116_141815
  • CE BB, SM, BS_decrypted
  • CE_GZES1706009381HS(GZES141101281102)_dekripsi
  • FI-31696_decrypted
  • FI-31807_decrypted
  • Sertipikat ISO OSB
  • SGS_NA_17_SD_00009_decrypted
  • Sertipikat Produk Wajib Nasional